Heb je een vraag? Vind hier je antwoord!

Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit het antwoord op jouw vraag er toch niet tussen, neem dan contact op en wij helpen je zo snel mogelijk verder!

 • Kost een adviesgesprek geld?

  Nee, onze dienstverlening is gratis. Voor iedereen, of je nu werknemer, werkzoekende of werkgever bent.

 • Hoe kan het dat er geen kosten aan verbonden zijn?

  Het leerwerkloket wordt betaald door de overheid en het onderwijs. Zowel regionaal als vanuit het ministerie van SZW. Dit maakt dat wij geheel onafhankelijk en vrijblijvend voor het beste advies kunnen gaan.

 • Moet ik een adviesgesprek voorbereiden?

  We vragen altijd om je CV te sturen en ons te laten weten wat exact je loopbaanvraag is. Afhankelijk van je loopbaanvraag krijg je soms ook nog een opdracht om vooraf thuis te maken. 

 • Ik heb geen geld voor een opleiding, wat zijn de mogelijkheden?

  Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden. Waar jij recht op hebt, hangt af van jouw persoonlijke situatie. Misschien heb je recht op studiefinanciering of kun jij gebruik maken van het STAP-budget. Via een levenlanglerenkrediet zijn er mogelijkheden om een lening aan te vragen voor het volgen van een opleiding. Daarnaast zijn in sommige situaties uitkerende instanties bereid om een (deel) van de studiekosten over te nemen. 

  Wij kennen de fondsen, subsidies en mogelijkheden om jouw kosten geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen en welke voorwaarden daarvoor gelden. We onderzoeken samen of er voor jouw specifieke situatie mogelijkheden zijn.

 • Hoe kom ik in contact?

  Via de contactmogelijkheden van deze website. Je kunt eerst telefonisch of per mail je vraag stellen. Daarna nemen wij contact met je op.

 • Moet ik verplicht iets met het advies doen?

  Nee, je hebt na het gesprek geen verplichtingen. Wij hopen natuurlijk dat je met ons advies vervolgstappen zet in je loopbaan, maar dat beslis je helemaal zelf. 

Kom je er niet helemaal uit, óf
wil je graag de mening van één van onze adviseurs?

Dat is begrijpelijk! Gelukkig hebben wij hier een team van experts die jou graag op weg helpen. 

Je kunt het contactformulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Wil je graag meteen iemand spreken? Je kunt ons op werkdagen tussen 9 en 17 uur bereiken via telefoonnummer 06-59947752.  

Neem contact op