Over ons

Het leerwerkloket bestaat uit acht medewerkers die jou wegwijs maken in alle mogelijkheden op het gebied van leren en werken. We geven jou de informatie en tools, zodat jij stappen vooruit kunt zetten in je loopbaan. Daarbij benutten we onze contacten met onderwijs-, werkgevers- en overheidsorganisaties. Iedereen heeft er baat bij dat we samenwerken en elkaar versterken!

200204-140658-FRYSLAN-THEPLACETOBIBI-2392-HR

Hoe werken we?


Handige indeling van de website 

Allereerst proberen we je zo goed en duidelijk mogelijk te informeren. Om die reden hebben we voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers speciale pagina's gemaakt. Zo kom je snel bij de informatie die voor jou van belang is.

Kosteloos, vrijblijvend en onafhankelijk advies

Onze adviezen zijn gratis en verplichten je tot niets. Daarnaast zijn we onafhankelijk. We kijken altijd naar het belang van degene die het advies vraagt. 

Mis je informatie? Begrijp je iets niet? Of wil je liever persoonlijk contact met een van onze adviseurs? Maak dan een afspraak!

Neem contact op

Wat doen we?

Laat het ons uitleggen

Waar vind je ons?

Altijd dichtbij! De thuisbasis van team Fryslân zit aan de Stationsweg 1-11 in Leeuwarden. Wij worden gefinancierd door het ministerie van SZW en onze leerwerkpartners in Fryslân.

Overige informatie
Het Programma Leren en Werken bestaat sinds eind 2009 en heeft als doel de aansluiting tussen onderwijs, opleidingsmarkt, arbeidsmarkt en de arbeidsmarktkansen te versterken. Speerpunten zijn het bevorderen van werkend leren, loopbaanadvies, validering & erkenning en laaggeletterdheid. Hiertoe zijn in arbeidsmarktregio’s door het hele land 35 Leerwerkloketten gevormd.


Ontmoet ons team

Fiona Beimers

Junior adviseur

Ity Duursema

Adviseur

Tineke Hooijsma

Adviseur

Marije Jasper

Adviseur

Steffen Pilkes

Projectleider

Nelia Vos

Adviseur

Onze partners

UWV
Fryslan werkt
Friesland college
Gemeente Leeuwarden
Nordwin College
Friese Poort

Kom je er niet helemaal uit of wil je graag de mening van één van onze adviseurs?

Dat is begrijpelijk! Het is ook lastig, maar gelukkig hebben wij hier een team van experts zitten die jou graag op weg helpen. Je kunt het contactformulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Als je liever wat sneller een reactie wilt hebben, dan kun je (tijdens openingstijden) ook met ons bellen of chatten.

Neem contact op