Naar overzicht
Werkgever | 27-01-2020

Ontwikkelen maatwerk leertraject

Je bent werkgever en ziet dat er iets moet gebeuren. Je beste medewerkers stappen over naar de concurrent, je vacatures staan lang open en het zittende personeel functioneert niet optimaal. Hoe houd je je medewerkers optimaal geïnformeerd met de voortdurende digitale, technologische en globale ontwikkelingen. Je wilt als organisatie tenslotte de beste producent of dienstverlener blijven?

Opleiden en ontwikkelen van personeel kan je op veel fronten helpen. Medewerkers worden beter in hun vak, weten zich gewaardeerd, voelen zich verantwoordelijker en raken meer betrokken bij de organisatie. En elk onderzoek toont aan dat opgeleide medewerkers productiever zijn en minder vaak verzuimen. Onnodig om te vermelden wat dit voor de bedrijfsresultaten betekent.

Maar hoe zorg je dat je medewerkers zich op een manier ontwikkelen die past bij wat jouw organisatie op dat moment nodig heeft. In onderstaand model zie je de aspecten die je tegenkomt bij het ontwikkelen van een maatwerktraject.


Heb je hulp nodig bij het vaststellen van ontwikkelbehoefte of maatwerk leertrajecten. Neem contact op met Leren en Werken Fryslân, we adviseren kosteloos en vrijblijvend.

Delen

Gerelateerde berichten

Kom je er niet helemaal uit, óf
wil je graag de mening van één van onze adviseurs?

Dat is begrijpelijk! Gelukkig hebben wij hier een team van experts die jou graag op weg helpen. 

Je kunt het contactformulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Wil je graag meteen iemand spreken? Je kunt ons op werkdagen tussen 9 en 17 uur bereiken via telefoonnummer 06-59947752.  

Neem contact op