Naar overzicht
Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 23-05-2022

Klanten waarderen de dienstverlening van het Leerwerkloket Fryslân met een 8,9!

“Ik ben goed geholpen met het zoeken naar mogelijkheden die voor mij haalbaar zijn. Door middel van testen en gesprekken weet ik nu wat ik graag wil gaan doen. Ook zijn ze erg flexibel met het inplannen van de gesprekken.”

Belangrijk leerpunt: Het Leerwerkloket is er voor alle inwoners van Friesland. Het onderzoek heeft aangetoond dat bijna de helft (46%) van de klanten via een gemeente of het UWV bij het Leerwerkloket komt. Zij vertegenwoordigen nog geen 5% van de beroepsbevolking. De werkenden (de andere 95%) weten ons dus een stuk minder goed te vinden. Voor die groep moet de dienstverlening zichtbaarder worden, zodat iedereen die het nodig heeft, de weg naar het Leerwerkloket weet te vinden.

Leerwerkloket Fryslân is één van de drie Plus Leerwerkloketten in Nederland. Bij deze Leerwerkloketten heeft het onderzoeksbureau in kaart gebracht hoe klanten de dienstverlening ervaren. Mensen die de afgelopen maanden contact hadden met een Leerwerkloket hebben ze om hun mening gevraagd.

Benieuwd naar het uitgebreide rapport? Je leest ‘m hier.

Delen

Gerelateerde berichten

Kom je er niet helemaal uit, óf
wil je graag de mening van één van onze adviseurs?

Dat is begrijpelijk! Gelukkig hebben wij hier een team van experts die jou graag op weg helpen. 

Je kunt het contactformulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Wil je graag meteen iemand spreken? Je kunt ons op werkdagen tussen 9 en 17 uur bereiken via telefoonnummer 06-59947752.  

Neem contact op