Naar overzicht
Algemeen | 21-06-2022

Mavis Brewster “dit kan iedereen doen!”

Mavis barst van de kennis, kwaliteiten en ervaring, waardevolle ervaring wel te verstaan. Alleen… werd dat niet door iedereen herkend. Haar cv liet veel buitenlandse kennis en ervaringen zien op het gebied van voorlichting, informatievoorziening en communicatie. Eenmaal terug in Nederland ontving Mavis vanwege omstandigheden een uitkering en ging vrijwilligerswerk doen. In de tussentijd werden haar baantjes aangeboden die niet in overeenstemming waren met haar niveau en werkervaring.

Er volgden vele gesprekken totdat Mavis doorwezen werd naar het Leerwerkloket Fryslân: haar adviseur attendeerde haar op de mogelijkheid haar ervaring en alles wat daarbij hoort formeel te laten erkennen via een valideringstraject van Libereaux. Mavis; “Ik weet wat ik kan” en daar heeft Libereaux heeft de expertise en kennis in huis om dat te herkennen. Op een professionele manier wist Libereaux nog meer waardevolle kwaliteiten in kaart te brengen. Ik heb deze ervaring gestructureerd in beeld gebracht en is het formeel erkend met het bewijs van Libereaux.

Mavis heeft nu een baan op haar interesseniveau en met voldoende uitdaging. Duurzame inzetbaarheid noemen we dat! Belangrijker, ze heeft nu geen uitkering meer en raadt iedereen aan om een valideringstraject aan te vragen en te doorlopen.

We wensen Mavis veel succes in haar nieuwe baan!

Ben jij door het lezen van dit verhaal nieuwsgierig geworden naar wat er voor jou mogelijk is? Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw kwaliteiten goed in beeld kunnen brengen. Je kunt ons bellen (06-59947752) of een e-mail sturen (fryslan@leerwerkloket.nl). 


Delen

Gerelateerde berichten

Kom je er niet helemaal uit, óf
wil je graag de mening van één van onze adviseurs?

Dat is begrijpelijk! Gelukkig hebben wij hier een team van experts die jou graag op weg helpen. 

Je kunt het contactformulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Wil je graag meteen iemand spreken? Je kunt ons op werkdagen tussen 9 en 17 uur bereiken via telefoonnummer 06-59947752.  

Neem contact op