Naar overzicht
Algemeen | 23-03-2022

35 Leerwerkloketten organiseren in april de Maand van Leren en Werken. Gedurende de maand organiseren wij extra activiteiten om iedereen met loopbaanvragen op laagdrempelige manier van advies te voorzien. “Welke stappen moet ik zetten om plezier te houden in mijn werk? Welk beroep past het best bij mij? Ik wil graag iets anders doen, maar ik weet niet wat.” Dit zijn zomaar wat vragen waarmee wij van het Leerwerkloket dagelijks aan de slag gaan. Met hulp van het Leerwerkloket krijgen je meer grip op je loopbaan. 

Online Workshop Loopbaanoriëntatie 

Je doet al jaren hetzelfde werk of je zit al een tijdje thuis en bent op zoek naar iets anders. Maar wat? Misschien ben je wel geprikkeld door een artikel dat je hebt gelezen. Iemand die zich heeft laten omscholen tot docent, of iemand die in de zorg is gaan werken. Herken jij jezelf hierin? Dan is het tijd om je te oriënteren op je loopbaan. In deze workshop nemen we je mee in hoe je 4 belangrijke loopbaanvragen voor jezelf helder kunt krijgen, zodat jij je eigen stappen kunt gaan maken.

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?
  • Hoe kom ik daar?

Deze workshop wordt online aangeboden, je kunt kiezen uit 1 van de 6 dagdelen. Iedereen is welkom!

Data en tijd

Maandagavond 4, 11 en 25 april 2022 van 19.00-21.00 uur

Donderdagochtend 7, 14 en 21 april 2022 van 10.00-12.00 uur

Locatie

Online via Teams

Doel

Inzicht verkrijgen in hoe jij je loopbaanvraag helder krijgt en wat je persoonlijk actieplan wordt om te komen tot die scholing of (leer)baan die bij jou past!

Aanmelden?

Kom in actie, leer, ontdek, kies voor je eigen werkgeluk en meld je aan: fryslan@leerwerkloket.nl  Geef bij je aanmelding aan welke dag en tijd je voorkeur heeft. Na aanmelding neemt een van onze loopbaanadviseurs contact met je op.

 

Wandelcoaching

Wil je een switch maken in je loopbaan, maar weet je niet hoe? Ervaar je belemmeringen in je leven, waar je verandering in wilt aanbrengen? Heb je al helder wat je wilt gaan doen, maar onderneem je nog geen actie? Zijn er in je huidige werksetting strubbelingen met collega’s of leidinggevenden of merk je dat jouw functie niet meer zo goed bij jou past? Wandelcoaching heeft grote voordelen, je bent letterlijk uit je situatie, de natuur prikkelt onze zintuigen en zorgt voor ontspanning. Samen met een betrokken coach trek je de natuur in en kijken we samen met jou naar je loopbaanvraag .

Datum en tijd

Vrijdag 8 april om 10:00 uur en dinsdag 19 april om 10.00 uur

Locaties

Diverse bosrijke wandellocaties in Friesland (Leeuwarden en Oranjewoud), Groningen (Stadspark) en Drenthe (Dwingelderveld Ruinen). Geef aan op welke datum en plek jij wilt wandelen!

Doel

Bij wandelcoaching ga je individueel aan de slag met loopbaanvragen. Jouw loopbaanvraag staat centraal.

Aanmelden?

Kom in beweging, geniet van de natuur en meld je aan via : fryslan@leerwerkloket.nl Geeft bij je aanmelding aan op welke locatie je graag wil wandelen. Na aanmelding neemt een van onze loopbaanadviseurs contact met je op.

Delen

Gerelateerde berichten