Naar overzicht
Werknemer | 05-30-2022

Wij doen mee aan de Week van de Uitwisseling 2022!


Je hebt er vast wel eens van gehoord; de Week van Uitwisseling! Eén van de leukste events op het gebied van mobiliteit in Noord-Nederland! Tijdens deze week kun je een dag(deel) een kijkje nemen in een andere organisatie in Friesland, Groningen en een deel van Drenthe. De Week van de Uitwisseling is dit jaar van 30 mei tot en met 3 juni 2022.

Waarom meedoen?

Binnenkijken bij een andere organisatie kan je nieuwe inzichten geven. Met welke vraagstukken of activiteiten houden andere bedrijven zich bezig, en hoe gaan ze daarmee om? Wat zijn de overeenkomsten en wat zijn de verschillen met onze organisatie? Kortom: kennis delen en netwerken kan een bron van inspiratie zijn!

Voor wie is het?

Ben jij werkzaam bij een van de bedrijven die is aangesloten bij Werken in Friesland, Noorderlink of Samenwerking Rijk Noord? Dan mag je meedoen aan de Week van de Uitwisseling. Het maakt niets uit welke functie je hebt; of je nu hovenier, teammanager, secretaresse of beleidsmedewerker bent!

Inschrijven vanaf 7 maart!

Je kunt je van 7 maart tot en met 17 april inschrijven via https://www.werkeninfriesland.nl/week-van-de-uitwisseling/! Wacht niet te lang met inschrijven, want sommige organisaties zijn zeer gewild. En… vol = vol! Het Leerwerkloket doet ook mee! Als je een kijkje wilt nemen bij ons, dan kun je je ook inschrijven via deze website. We hebben plek voor 10 mensen en we maken individueel en in overleg een afspraak met je!

Organisatie

De Week van de Uitwisseling wordt georganiseerd door Werken in Friesland, Noorderlink en Samenwerking Rijk Noord.

Vragen?

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op via fryslan@leerwerkloket.nl 

Delen