NL Leert Door

Gratis ontwikkeladvies en scholingstrajecten voor iedereen


In een loopbaanadviestraject krijg je inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en (bij)scholingsmogelijkheden die aansluiten op jouw ervaring en wensen. Weet je na deze gesprekken welke bijscholing of cursus je moet volgen om up-to-date te blijven? Dan biedt het Leerwerkloket jou opleidingsadvies en inzicht in scholingsbudgetten of -subsidies. Dit najaar biedt de regeling NL Leert Door daarnaast de mogelijkheid om gratis (online) scholing te gaan volgen!

Ben jij werkgever? Lees dan hier verder. 

200204-135219-FRYSLAN-THEPLACETOBIBI-2274-HR

Scholingstrajecten

Dit najaar is het mogelijk om een gratis (online) scholingstraject te volgen. Je kunt hierbij kiezen voor een kortdurende cursus, vakgerichte bijscholing, vakgerichte module of oriëntatie op omscholing. Dit is een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Ook handig: de subsidieaanvraag voor loopbaanadvies en scholingskosten wordt gedaan door de loopbaanadviseur of opleider. Je hoeft dus geen geld voor te schieten.

Voor iedereen

Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van de regeling NL Leert Door; werkzoekenden, werknemers, zzp’ers en zelfstandig ondernemers.


200204-140438-FRYSLAN-THEPLACETOBIBI-2378-HR
img

Hoe werkt Nederland? 

Via de website van Hoe Werkt Nederland worden werkenden, werkzoekenden en zzp’ers gewezen op de mogelijkheid voor zo’n kosteloos ontwikkeltraject en waar zij terecht kunnen. Op deze site worden de Leerwerkloketten genoemd als één van de loopbaanbedrijven waar je kunt informeren.

Alle feiten en cijfers van NL Leert Door vind je hier

Meld je aan!

Het Leerwerkloket Fryslân, altijd al een vertrouwd adres waar iedere inwoner van Friesland terecht kan voor kosteloos en onafhankelijk scholings- en loopbaanadvies staat ook nu klaar. Meld je aan en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Kom je er niet helemaal uit, óf
wil je graag de mening van één van onze adviseurs?

Dat is begrijpelijk! Gelukkig hebben wij hier een team van experts die jou graag op weg helpen. 

Je kunt het contactformulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Wil je graag meteen iemand spreken? Je kunt ons op werkdagen tussen 9 en 17 uur bereiken via telefoonnummer 06-59947752.  

Neem contact op