Naar overzicht
Werkende en Werkgever en Werkzoekende | 27-12-2021

NL leert door: vind de update die bij jou past!

De subsidie van NL Leert door is erg populair. Sommige cursussen zijn hierdoor niet meer beschikbaar omdat het maximum aantal deelnemers bereikt is. Gelukkig komt er begin 2022 een nieuwe aanbod beschikbaar. Dus hou de volgende website in de gaten: Vind je Update  

Delen

Gerelateerde berichten

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 03-08-2022

Stap budget - tweede tijd vak start per 1 mei

Vanaf 1 maart is het mogelijk een  STAP-budget van maximaal 1.000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Vanaf deze datum hebben, in 2 dagen tijd, 35.000 mensen via het digitale portaal van UWV een STAP-budget aangevraagd! Het is zo snel gegaan dat het beschikbaar gestelde budget, voor dit eerste tijdvak volledig is benut. Maar niet getreurd, dit jaar zijn er vijf aanvraagtijdvakken – om de twee maanden – waarin het STAP-budget kan worden aangevraagd.  Op de volgende momenten start er in 2022 een nieuwe aanvraagperiode: 1 mei, 1 juli, 1 september en 1 november. 

Vanaf 1 mei is de start ...

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende | 02-15-2022

Kansen verzilveren voor technisch vakmanschap

Er is veel vraag naar technisch personeel. Ben jij bekend met Servicepunt Techniek (SPT) Noord? Ze helpen je graag mee bij het vinden van een passende baan. Ook bieden ze ondersteuning bij verdere oriëntatie of scholing. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

Lees bericht

Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 12-13-2021

Kosteloos leren en ontwikkelen

Wil jij werken aan je eigen ontwikkeling?

Er is misschien wel meer mogelijk dan dat jij nu denkt! Er staan namelijk ontzettend veel gratis cursussen en trainingen online. Het gaat vaak om een korte cursus of een bijscholing voor een bepaald beroep. Een ideale manier om jouw kennis uit te breiden en te updaten. Zo leer je vaardigheden die jou binnen je huidige werk of organisatie meer mogelijkheden geven, of ontwikkel en vergroot je je mogelijkheden bij een ander bedrijf of organisatie. Het kan ook zomaar een eerste stap zijn naar een ander beroep of andere loopbaan met betere kansen. 

Bekijk e...

Lees bericht