Naar overzicht
Werkzoekende | 08-03-2021

 

Zorg en welzijn is nog nooit zoveel in het nieuws geweest als het afgelopen jaar. We weten niet hoelang de coronacrisis nog duurt. We weten wel dat ook wanneer alles weer normaal wordt, de vraag naar voldoende personeel groot blijft.

Heb jij altijd al in zorg en welzijn willen werken? Of ben je door de situatie gedwongen na te denken over een carrièreswitch? Er zijn volop kansen in bijvoorbeeld de gehandicaptenzorg, ouderenzorg en welzijnswerk. De Ontdekdezorg week biedt jou de mogelijkheid online kennis te maken met werken in zorg en welzijn.

Van 22 tot en met 27 maart 2021 is jouw kans om je te oriënteren op werken in zorg en welzijn en de mogelijkheden voor volwassenenonderwijs in Noord-Nederland. De kennismakingen en voorlichtingen vinden dit jaar online plaats.

Voor iedereen die wil solliciteren of speeddaten, maar nog wel wat tips en support kan gebruiken, organiseert ZorgpleinNoord op 11 maart de workshop Help! Een sollicitatiegesprek en op 16 maart twee Sta Sterk in je werk-sessies. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden. Kijk op week.zorgpleinnoord.nl

Delen

Gerelateerde berichten